Stan A4 / Treći kat - 91,07 m2 - PRODANO

Stan A4 je trosobni stan, lociran na trećem katu zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema jugu i zapadu. Sastoji se od ulaznog prostora, wc-a, ostave, garderobe, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, predsoblja, tri sobe, kupaonice, loggie, te balkona na južnoj strani stana. 

Kliknite za uvećani prikaz

Stan B4 / Treći kat - 75,13 m2 - PRODANO

Stan B4 je dvosobni stan, lociran na drugom katu zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema jugu i istoku. Sastoji se od ulaznog prostora, wc-a, ostave, garderobe, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, predsoblja, dvije sobe, kupaonice, te balkona na južnoj strani stana. 

Kliknite za uvećani prikaz

Stan C4 / Treći kat - 56,42 m2 - PRODANO

Stan C4 je jednosobni stan, lociran na drugom katu zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema sjeveru i zapadu. Sastoji se od ulaznog prostora,ostave, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, spavaće sobe, kupaonice, te loggie. 

Kliknite za uvećani prikaz

Stan D4 / Treći kat - 71,93 m2 - PRODANO

Stan D4 je dvosobni stan, lociran na prvom katu zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema sjeveru i istoku. Sastoji se od ulaznog prostora, ostave, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, predsoblja, dvije spavaće sobe, kupaonice, te dvije loggie. 

Kliknite za uvećani prikaz