Stan A2 / Prvi kat - 91,25 m2

Stan A2 je trosobni stan, lociran na prvom katu zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema jugu i zapadu. Sastoji se od ulaznog prostora, wc-a, ostave, garderobe, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, predsoblja, tri sobe, kupaonice,  loggie, te balkona na južnoj strani stana.

Kliknite za uvećani prikaz

Stan B2 / Prvi kat - 75,31 m2 - PRODANO

Stan B2 je dvosobni stan, lociran na prvom katu zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema jugu i istoku. Sastoji se od ulaznog prostora, wc-a, ostave, garderobe, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, predsoblja, dvije sobe, kupaonice, te balkona na južnoj strani stana. 

Kliknite za uvećani prikaz

Stan C2 / Prvi kat - 56,60 m2 - PRODANO

Stan C2 je jednosobni stan, lociran na prvom katu zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema sjeveru i zapadu. Sastoji se od ulaznog prostora, ostave, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, spavaće sobe, kupaonice, te loggie. 

Kliknite za uvećani prikaz

Stan D2 / Prvi kat - 72,11 m2 - PRODANO

Stan D2 je dvosobni stan, lociran na prvom katu zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema sjeveru i istoku. Sastoji se od ulaznog prostora, ostave, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, predsoblja, dvije spavaće sobe, kupaonice, te dvije loggie. 

Kliknite za uvećani prikaz