Stan A1 / Prizemlje - 91,34 m2 - PRODANO

Stan A1 je trosobni stan, lociran u prizemlju zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema jugu i istoku. Sastoji se od ulaznog prostora, wc-a, ostave, garderobe, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, predsoblja, tri sobe, kupaonice, loggie, te terase na južnoj strani stana s izlazom na vrt. 

Kliknite za uvećani prikaz

Stan B1 / Prizemlje - 75,40 m2 - PRODANO

Stan B1 je dvosobni stan, lociran u prizemlju zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema jugu i zapadu. Sastoji se od ulaznog prostora, wc-a, ostave, garderobe, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, predsoblja, dvije sobe, kupaonice, te terase na južnoj strani stana s izlazom na vrt.

Kliknite za uvećani prikaz

Stan C1 / Prizemlje - 56,69 m2 - PRODANO

Stan C1 je jednosobni stan, lociran u prizemlju zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema sjeveru i istoku. Sastoji se od ulaznog prostora, ostave, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, spavaće sobe, kupaonice, te loggie.

Kliknite za uvećani prikaz

Stan D1 / Prizemlje - 72,20 m2 - PRODANO

Stan D1 je dvosobni stan, lociran uprizemlju zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema sjeveru i  zapadu. Sastoji se od ulaznog prostora, ostave, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, predsoblja, dvije spavaće sobe, kupaonice, te dvije loggie.

Kliknite za uvećani prikaz