Stan A3 / Drugi kat - 91,16 m2 - PRODANO

Stan A3 je trosobni stan, lociran na drugom katu zgrade.  Orijentiran je dvostrano – prema jugu i zapadu. Sastoji se od ulaznog prostora, wc-a, ostave, garderobe, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, predsoblja, tri sobe, kupaonice, loggie, te balkona na južnoj strani stana. 

Kliknite za uvećani prikaz

Stan B3 / Drugi kat - 75,22 m2 - PRODANO

Stan B3 je dvosobni stan, lociran na drugom katu zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema jugu i istoku. Sastoji se od ulaznog prostora, wc-a, ostave, garderobe, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, predsoblja, dvije sobe, kupaonice, te balkona na južnoj strani stana. 

Kliknite za uvećani prikaz

Stan C3 / Drugi kat - 56,51 m2 - PRODANO

Stan C3 je jednosobni stan, lociran na drugom katu zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema sjeveru i zapadu. Sastoji se od ulaznog prostora,ostave, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, spavaće sobe, kupaonice, te loggie. 

Kliknite za uvećani prikaz

Stan D3 / Drugi kat - 72,02 m2 - PRODANO

Stan D3 je dvosobni stan, lociran na prvom katu zgrade. Orijentiran je dvostrano – prema sjeveru i istoku. Sastoji se od ulaznog prostora, ostave, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, predsoblja, dvije spavaće sobe, kupaonice, te dvije loggie. 

Kliknite za uvećani prikaz